Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از مقایسه‌های خودرویی پر مخاطب بازار، پژو پارس دوگانه سوز و سمند  LX-EF7 گاز سوز است. این ۲ خودرو به دلیل شباهت ظاهری متقاضیان یکسانی دارند، اما بسیاری از افراد برای انتخاب یکی از این ۲ خودرو دو دل هستند. در این گزارش قصد داریم مشخصات فنی هر ۲ خودرو را بیان کنیم تا بتوانید انتخاب بهتری برای خرید داشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مشخصات پژو پارس دوگانه سوز: 

پژو پارس که به آن پژو پرشیا نیز می‌گویند، محصولی از ایران خودرو است. پس از ۱۰ سال ساخت پژو ۴۰۵ در شرکت ایران خودرو، پژو پرشیا به عنوان فیس لیفت ۴۰۵ طراحی شد. این خودرو که حاصل تلاش متخصصان مرکز طراحی محصولات جدید ایران خودرو است، از امکانات و تجهیزات رفاهی قابل توجهی سود می‌برد، به گونه‌ای که پس از گذشت چند سال از نخستین عرضه آن به بازار و وجود رقبای مدعی، این خودرو هنوز جزءمحبوب‌ترین خودرو‌های پرفروش در کشور به شمار می‌رود.

پارس به موتور ۱.۸ لیتری با قدرت ۹۷ اسب بخار مجهز است که در عین آلایندگی کم و مصرف سوخت پایین، به راحتی می‌تواند این خودرو را به سرعت‌های بالا رسانده و در هنگام سبقت، شتاب گیری قابل توجهی را برای این خودرو فراهم کند.

تجهیزات به کار گرفته شده در این محصول نظیر موتور با سیستم سوخت پاششی (Injection)، فرمان تقویت شده، آینه‌های خارجی با کنترل برقی، کولر با خنک کنندگی مناسب و ... ضمن فراهم کردن آسایش بیشتر برای راننده و سرنشینان با استاندارد‌های کنترل آلودگی و مصرف روز دنیا مطابقت دارد.

از دیگر امکانات این خودرو می توان به چراغ مه شکن جلو و عقب، چراغ نقشه خوان، آینه‌های جانبی، قفل مرکزی با سوییچ کنترل از راه دور رادیویی، تنظیم اهرمی پشتی صندلی جلو، شیشه بالابر برقی در‌های جلو و عقب، داشبورد تریم خاکستری و دماسنج روی داشبورد اشاره کرد.

مشخصات سمند  LX-EF7 گاز سوز : 

سمند LX EF۷ پایه گازسوز یکی دیگر از محصولات شرکت ایران خودرو است که از سال ۱۳۸۸ در بازار کشور عرضه گردید. این خودرو نیز همچون سایر سمند‌های حاضر در بازار کشور بر اساس پلتفرم پژو ۴۰۵ شکل گرفته است و از لحاظ ظاهری نیز تفاوت چشمگیری با سایر مدل‌های سمند ندارد.

از جمله امکانات این خودرو می توان به فرمان هیدرولیک،  قفل عصایی دنده و ترمز، رینگ چرخ آلومینیومی،  لاستیک کف صندوق عقب سمند،  روکش صندلی طرح نسترن،  فیلتر هوای استاندارد، کوئیک شیفتر، آنتن سقفی اسپرت، پارکابی سمند نقره‌ای، لوگو رینگ بورل، رینگ چرخ آلومینیومی ۵ پره دوبل رونال و رینگ چرخ آلومینیومی ۱۰ پره رونال اشاره کرد.

همچنین این خودرو دارای جاروبرقی فندکی خودرو، روکش صندلی سمند پارچه‌ای، قفل عصایی تاشو فرمان، قفل عصایی فرمان، لاستیک کف‌پایی ۵ تکه اسپورت دایره‌ای، لاستیک کف‌پایی ۳ تکه کاکتوس، کاهش مصرف سوخت، رینگ چرخ مدل IK۰۰۸ ، رینگ چرخ آلومینیومی سالسا، هندزفری موتورولا، مجموعه آینه برقی تاشو، لوگو آلومینیومی طرح رونال، رینگ چرخ آلومینیومی اروند، پارکابی چرمی مدل سیلور، جک و آچار الکتریکی و پک مسافرتی است.

خودرو پژو پارس دوگانه سوز سمند LX-EF7 گازسوز کشور سازنده   ایران   ایران سال (طراحی) 1386 1388 موتور 4 سیلندر 8 سوپاپ 4 سیلندر 16 سوپاپ حجم موتور 1761سی سی 1700سی سی حداکثر قدرت 97 اسب بخار در 5500 دور در دقیقه 103 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه حداکثر گشتاور 155 نیوتن متر در 4250 دور در دقیقه 136 نیوتن متر در 3500 دور در دقیقه جعبه دنده 5 دنده دستی 5 دنده دستی شتاب 0 تا 100 11 ثانیه 14.3 ثانیه حداکثر سرعت 190 کیلومتر در ساعت 180 کیلومتر در ساعت وزن 1248 کیلوگرم 1220 کیلوگرم اندازه (میلیمتر) 4498 طول - 1704 عرض - 1410 ارتفاع 4502 طول - 1903 عرض - 1460 ارتفاع مصرف سوخت ترکیبی 9.1 لیتر در هر صد کیلومتر 8.7 لیتر در هر صد کیلومتر حجم باک 70 لیتر 75 لیتر استاندارد آلایندگی یورو 3 یورو 5 ترمز و پایداری ABS - EBD ترمز جلو دیسکی با سیستم خنک‌کاری و ترمز عقب کاسه‌ای - ABS - EBD کیسه هوا كیسه هوای راننده کیسه هوای راننده سیستم صوتی بلندگوی عقب دستگاه پخش DVD سامر قابل سفارش

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: معرفی خودرو بررسی خودرو پژو پارس دوگانه سوز دور در دقیقه ایران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۱۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر

به تازگی کاتالوگ سدان P۹۰ توسط پارس خودرو منتشر شده است و این نشان می دهد که ال ۹۰ ایرانی به زودی به عرضه خواهد رسید.

 فروردین ۱۴۰۲ بود که سایپا از سدان P۹۰ پرده برداشت. این خودرو در ابتدا با نام کادیلا رونمایی شد اما بعد ها با نام پروژه P۹۰ توسعه پیدا کرد. حالا پس از گذشت بیش از یکسال کاتالوگ سدان P۹۰ منتشر شده است و مشخصات رسمی و نهایی این محصول به صورت رسمی به تایید رسیده است.

براساس گزارش آخرین خودرو، این خودرو قرار است در خط تولید پارس خودرو به تولید برسد و به عنوان یکی از محصولات اختصاصی این زیر مجموعه سایپا در کنار سهند عرضه خواهد شد. تولید رنو تندر ۹۰ یا همان ال ۹۰ بعد از اعمال تحریم های شدید در ایران متوقف شد اما به دلیل کیفیت و دوام بالای این خودرو، همچنان بازار خوبی برای آن شاهد هستیم. همین نکته باعث شد تا سایپا تولید نسخه ایرانیزه شده از ال ۹۰ یا همان داچیا (Dacia) لوگان را پیش ببرد. البته باید دید کیفیت و عملکرد فنی سدان P۹۰ پارس خودرو نسبت به ال ۹۰ چگونه خواهد بود.

کاتالوگ سدان P۹۰

مشخصات فنی سدان P۹۰

بر اساس کاتالوگ منتشر شده، سدان P۹۰ به پیشرانه ME۱۶ مجهز است. این پیشرانه همان پیشرانه EC۵ گروه PSA است که از زمان قبل از برجام به سایپا رسیده و حالا تولید آن در مگاموتور انجام می شود. علاوه بر سدان P۹۰ قرار است در سایپا شاهین پلاس هم این پیشرانه را داشته باشیم. این پیشرانه کلیتی برابر با پیشرانه TU۵ پلاس دارد اما در برخی جزئیات نظیر بلوک سیلندر با آن موتور متفاوت است.

پیشرانه ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی در ال ۹۰ ایرانی توان تولید نهایت قدرت ۱۱۳ اسب بخار و نهایت گشتاور ۱۴۴ نیوتن متر را دارد. قدرت از طریق جعبه دنده ۵ سرعته دستی به چرخ های جلو می رسد. البته احتمالا در آینده نسخه اتوماتی این خودرو با گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک DAE را هم خواهیم داشت. سیستم تعلیق در جلو از نوع مک فرسون و در عقب از نوع نیمه مستقل پیچشی است. نکته جالب ترمز های این خودرو است که در جلو دیسکی و در عقب از نوع کاسه ای است!

کابین و امکانات

طراحی کابین سدان P۹۰ الگوهای مشابه با همان تندر ۹۰ را دارد که البته تغییراتی را در برخی جزئیات می بینیم. این سدان در نسخه دنده ای به امکاناتی نظیر فرمان Dکات، کنترل صوتی از روی فرمان، سیستم پایش فشار باد تایرها (TPMS)، رینگ ۱۵ اینچی آلومینیومی، سیستم تهویه الکتریکی دستی، دو کیسه هوای جلو، شیشه دودی عقب، تریم داخلی دو رنگ، تنظیم برقی آینه ها، سنسور و دوربین دنده عقب، سنسور نور، سنسور باران و صفحه نمایش ۷ اینچی مالتی مدیا مجهز است.

شباهت فنی P۹۰ با شاهین پلاس سایپا

قرار است تا شاهین پلاس سایپا و P۹۰ پارس خودرو از یک قوای محرکه و مجموعه انتقال قدرت استفاده کنند. در حال حاضر نمونه نهایی شاهین پلاس اتوماتیک به بازار کشور معرفی شده و قرار است تا پایان تابستان ۱۴۰۳ این سدان سایپایی به بازار بیاید.

دیگر خبرها

  • قیمت جدید انواع باتری خودرو +جدول
  • کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ کدام خودرو امروز گران شد؟
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی اعلام شد + عکس
  • ال۹۰ ایرانی چه مشخصات و ویژگی هایی دارد؟ + تصویر
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی منتشر شد+ عکس
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • شیب تند کاهش قیمت خودرو در بازار / ریزش سنگین پژو پارس
  • مدیریت دوگانه آب بزرگترین ضربه به کشاورزان کشور
  • بازار خودرو به کمای عمیق رفت/ آخرین قیمت پژو، سمند، تارا، شاهین و کوئیک + جدول